Web Analytics Made Easy - Statcounter

در فعالیت‌هایی که به عنوان مسئولیت اجتماعی  شناخته می‌شود، همه امور به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی برای بهبود یافتن وضعیت اجتماع انجام می‌گیرند. این مشارکت‌ها و فعالیت‌ها در زمینه‌های مختلفی نظیر کمک نقدی برای افراد نیازمند، کمک به بنیاد خیریه کودکان، کمک به تحصیل کودکان با استعداد کم‌برخوردار و فعالیت در مراسم‌های اجتماعی دیگر را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عدالت آموزشی چیست؟

عدالت آموزشی در ساده‌ترین و استانداردترین تعریف یعنی دسترسی همه افراد جامعه به آموزش و برابری در ماندگاری، موفقیت و یادگیری برای همه گروه‌های اجتماعی. 

https://www.instagram.com/p/CaNSx3QqKV0/

عدالت آموزشی ۴ بعد اصلی دارد که باید با توجه به آن‌ها برای رفع محرومیت‌ها و ایجاد عدالت آموزشی اقدام کرد:

۱)جنسیت

امروز بیش از ۱۲۹ میلیون دختربچه در سراسر جهان بازمانده از تحصیل هستند.

۲)محل سکونت (شهری/روستایی) 

در دنیا فقط در مناطق روستایی بیش از ۱۱ درصد نوجوانان در مقطع راهنمایی و دبیرستان ترک تحصیل می‌کنند. 

۳)وضعیت اقتصادی/اجتماعی 

در جهان ۳۱% از افراد که در فقر زندگی می‌کنند دبیرستان را به پایان نرسانده‌اند و بازمانده از تحصیل هستند. 

۴)ناتوانی 

حداقل ۵۰ درصد از کودکان دارای معلولیت در کشورهای کم درآمد و متوسط از تحصیل محروم هستند. 

استعدادهای زیادی به این دلایل در جهان و در ایران هر روز از تحصیل باز می‌مانند. حمایت ما از کودکان بازمانده از تحصیل می‌تواند آینده یک کودک و حتی شاید آینده یک جهان را نجات دهد.

برنامه اسنپ فود چیست؟

مجموعه اسنپ‌فود در تلاش است تا مهر ۱۴۰۱، با درآمد حاصل از سفارش مشتریان، تعدادی مدرسه در قسمت‌های مختلفی از ایران عزیز احداث کند.

 تاکنون، پنج مدرسه در نواحی زیر احداث شده‌اند:

https://www.aparat.com/v/3lEYp

-وشنامان در نزدیکی چابهار

-روستای علی‌آباد آرپناه در شهرستان لالی/استان خوزستان (2مدرسه)

-روستای کیدربالا، بخش لیردوف، بندر جاسک، استان هرمزگان (2 مدرسه)

https://www.aparat.com/v/T6MwZ

2 مدرسه دیگر نیز در روستاهای خوزستان در حال احداث است.

همچنین، در همکاری با موسسات مختلف فعال در حوزه عدالت آموزشی، اسنپ فود در ماه رمضان مبلغی را به بنیاد کودک اهدا کرد که صرف حمایت از تحصیل دانش‌آموزان با استعداد کم برخوردار شد.

کمک به تحصیل کودکان بازمانده از تحصیل می‌تواند نقشی قابل توجه در ساخت آینده ایران عزیز داشته باشد.

منبع: فارس

کلیدواژه: مدرسه مناطق مسئولیت اجتماعی اسنپ بازمانده از تحصیل عدالت آموزشی اسنپ فود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت از وجود ۱۴مدرسۀ تخریبی در شهرها و مدارس این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، امین امینی‌پویا، صبح امروز، در نشست خبری با خبرنگاران گفت: فضای آموزشی در این شهرستان سال‌ها است که فرسوده و ناایمن است.

او با اشاره به وجود 34هزار نفر فرهنگی و دانش‌آموز در کوهدشت، اضافه کرد: خبرنگاران باید خیرّان را برای سرمایه‌گذاری در ایجاد و نوسازی مدارس ترغیب کنند.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با اعلام اینکه برخی از مدارس این شهرستان زیبندۀ دانش‌آموزان و معلمان نیست، تأکید کرد: امکانات و سرانۀ آموزش‌وپرورش جوابگوی نوسازی مدارس نیست.

احداث 216 مدرسه در مناطق محروم لرستان

امینی‌پویا با بیان ضرورت استفاده از مشارکت خیّران در ساخت و گسترش فضاهای آموزشی کوهدشت، یادآور شد: انتظار داریم که خیرّان در ساخت و تعمیر مدارس این شهرستان مشارکت بیشتری داشته باشند.

او در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد مدارس تخریبی در کوهدشت، اعلام کرد: 14مدرسه در شهرها و مدارس این شهرستان تخریبی است و باید نوسازی شود.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت خاطرنشان کرد: مدرسۀ پسرانۀ راهنمایی شاهد و مدرسۀ دخترانۀ معرفت ر تازه‌آباد در داخل این شهر ناایمن شناخته شده‌است و این مدارس باید هرچه سریع‌تر نوسازی شود.

امینی‌پویا با بیان اینکه بین 600 تا 800میلیون تومان اعتبار برای ساخت مدارس یک‌کلاسه نیاز است، گفت: حداقل یک‌میلیارد و 200میلیون تومان برای ساخت مدارس دوکلاسه نیاز است.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با ذکر اینکه این شهرستان فاقد خانۀ رفاهی فرهنگیان است، مطرح کرد: مسئولان باید برای نوسازی مدارس کوهدشت پای‌کار بیایند.

او اعلام کرد: ما در حال تلاش برای رفع مشکل اداری درمانگاه فرهنگیان کوهدشت هستیم و این درمگاه طی روزهای آینده افتتاح می‌شود.

امینی‌پویا در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم در ارتباط با وضعیت سیستم‌های گرمایشی مدارس در کوهدشت، بیان کرد: 2میلیارد و 500میلیون تومان اعتبار برای گرمایش مدارس این شهرستان هزینه کرده‌ایم.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد دانش‌آموزان شرکت‌کننده در دور نخست کنکور، اذعان کرد: حدود 3هزار و 600نفر در تمام مقاطع تحصیلی در کنکور اردیبهشت‌ماه 1403شرکت کردند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • معاون استانداری اصفهان در مدرسه دوران تحصیل خود حضور یافت
  • معاون سیاسی استانداری اصفهان در مدرسه دوران تحصیل خود حضور یافت
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • تکمیل و بهره‌برداری یک‌هزار طرح در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نفت
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است